Пальне зі знижкою до -8% та ПДВ: пропозиція для бізнесу

Утримання власного автопарку — справа не з легких! Для справної роботи потрібно все контролювати: витрати пального, дії водіїв, регулярні бухгалтерські звіти, технічний стан автотехніки і багато іншого. Голова йде обертом, власникам транспортних компаній не позаздриш! На поміч прийшли спеціалісти компанії Toplyvo UA. Вони створили B2B кабінет, який надає паливо для бізнесу зі знижкою

Топ мета сервісу — спростити життя власникам автопарків. Контроль відбувається у персональному кабінеті для бізнесу. З нами проблема багатьох автопарків для тебе вирішена. Не хвилюйся про те, куди поділося пальне і хто його використав. Кожен крок водіїв бачиш у Топливо ЮА. Плюс отримуєш пальне для бізнесу з економією мінус 8% та ПДВ. Зручно та вигідно — користуйся функціоналом із задоволенням.

Як це працює?

Для початку роботи на офіційному сайті Toplyvo UA клікай на розділ “Бізнес кабінет” та проходь швидку реєстрацію. Зазнач інформацію про підприємство та завантажуй наш електронний договір. Став свій е-підпис і відправляй його знову у систему. Вітаємо: маєш тепер свій кабінет для контролю автопарку!

Якщо виникли питання, мерщій телефонуй до нашої технічної підтримки! Розв’‎яжемо всі питання та докладно проконсультуємо. Номер телефону: 050-9-800-800. Працюємо без вихідних та свят з 7:00 до 23:00.

Що отримують клієнти бізнес кабінету? 

  1. Пальне для бізнесу зі знижкою: твої водії мають змогу заправляти авто із загальною знижкою -8% та ПДВ.
  2. Кредитний ліміт у розмірі 20 000 ₴ на придбання бензину, дизельного пального або гасу.
  3. Зручне формування звітності для бухгалтера: клік-клік та маєш необхідний документ.
  4. Контроль дій кожного водія: слідкую за тим, хто саме, де та на скільки заправляється.
  5. Забудь про купу паперів: контролюй автопарк онлайн.

Переваги додатку Toplyvo UA для водіїв

Водіям також “прийде до смаку” заправлятися через мобільний додаток. Це сучасно, швидко та зручно. Отримав талони на пальне у додатку, відсканував QR-код у касира АЗС та заправився. Одне задоволення від користування!

Радимо застосувати карту найближчих автозаправних станцій: це зручно, особливо коли ти “на нулі”. Плюс калькулятор використання бензину допоможе правильно розрахувати, скільки знадобиться пального на подорож. Тільки корисні функції та нічого зайвого!

Не витрачай багато часу на управління автопарком, користуйся особистим кабінетом у Toplyvo UA. Ми працюємо, аби тобі було зручно та вигідно!