На Дніпропетровщині стало більше ковбаси, круп та макаронів

5 августа 2015 | 13:49

Підприємства харчової та переробної промисловості Дніпропетровщини збільшили виробництво продукції. Цього року в порівнянні з минулим виготовили на 35,6% більше крупи. Майже на 10% зросло виробництво макаронних та хлібобулочних виробів.  Ковбасних виробів виготовили на 7% більше, борошна - на 2,7%, молочної продукції - на 2,3%. Про це повідомили в департаменті агропромислового комплексу, розвитку сільських територій та ринкового середовища Дніпропетровської облдержадміністрації.

Директор департаменту Вадим Удовицький зазначив, що підприємства області виробляють високоякісну продукцію за доступними цінами, тому попит на неї завжди високий. 

«Дніпропетровщина повністю забезпечує власний ринок основними продуктами харчування. А крім цього – збільшує виробництво та поставляє продукцію до інших регіонів. У тому, що наші крупи та ковбаси смачні та зроблені «на совість», вже  переконалися у різних куточках України», - наголосив він.

Сьогодні в області працюють більше 100 великих переробних підприємств. 

Мы в соцсетях