Де можна провести якісну діагностику ГБО в столиці?

Професійно підібране газобалонне обладнання до його встановлення на автомобіль, а також своєчасне проходження діагностики — необхідні процеси, які впливають на коректну роботу системи, її надійність та безпеку експлуатації авто. 

Для цього слід вибирати надійну компанію, де установка ГБО — не одноразова послуга, а цілий комплекс робіт, які спрямовані на якісне та безпечне користування газом на авто. Наприклад, монтаж та професійний підбір обладнання в Motor-Gas включає ряд додаткових перевірок, експертну діагностику за допомогою спеціальних приладів та інструментів. Дізнатися ціни на такі послуги можна у зручний спосіб у спеціаліста компанії.

iYvCcvXWGinlfYaqIAnGJo5g3NMQsrfVZ2jWwTX2OWV6wrjziXYQ-xqAgSUypfVBU6Y--NauVnmDIV0X4Yk58bE_HM4R6asZk6uHc-d52P2FI6VURHWUX82mQqZRIJi6dOVYA4hVCNXZH_PwhsFuSgk

Діагностику ГБО в Києві на СТО Motor-Gas можна умовно розділити на два етапи:

  • попередню перевірку стану авто та професійний підбір системи відповідно до технічних характеристик ТЗ та побажань автовласника;
  • планове обслуговування газової системи, встановленої на автомобіль.

У Києві проводять діагностику ГБО перед його встановленням, адже оснащення альтернативним видом палива можливе виключно на справній машині. Для цього виконують комплексну діагностику, яка включає:

  • перевірку роботи двигуна, у тому числі встановлення необхідності регулювання клапанів, оцінка стану каталізатора тощо;
  • огляд циліндрів;
  • визначення стану та ресурсу гальмівної рідини;
  • проведення тесту для визначення стану і ресурсу АКБ;
  • робота із системою запалення та вихлопною системою.

Для оцінки загального стану транспортного засобу та визначення його придатності до монтажу газобалонного обладнання використовують новітнє обладнання, у тому числі осцилограф Постоловського, відеоендоскоп, тестер, рефлектометр, димогенератор тощо.

iOkiMOxNxMMtu0bnlA435kgEL5zOx6t6vhznMLyTwWg1YZbynCPFO5JcunVz1U2113Wxy8LT986sG6hvFMUIG3XunC4cl4BlMzX7fonosRVsHfPOvMA1BaYIn2ey5KBvNoQgZgrHWTf8JZUg6Te5uPk

Відповідно до встановленого у сервісній книзі ГБО регламенту, варто звернутися на СТО для діагностики системи. У Києві такі послуги надають кваліфіковані фахівці Motor-Gas. Майстри мають великий досвід роботи із понад 50 різновидами газових систем (у тому числі маловідомих в Україні та тих, що встановлені у США чи країнах Європи). Крім того, спеціалісти проходили професійне навчання на заводах виробників, тому можуть легко визначити ефективність служби відповідного устаткування та швидко виявити навіть незначні похибки у її роботі. 

Обслуговування ГБО допоможе своєчасно виявити причини неправильної роботи системи, здійснити якісну заміну потрібних механізмів чи додаткового налаштування. Не варто відкладати обслуговування системи, щоб заощадити власні кошти та час.