Особливості Ford Transit Connect

Blue Oval доповнює модельний ряд фургонів Transit Connect 1-тонною версією. Нові функції для автопарків та підвищення ефективності двигунів навіть із біопаливом.

Ford розширює лінійку легких комерційних автомобілів за рахунок 1-тонного Transit Connect та нових функцій, розроблених для автопарків після чудових новин про 50-центнерний вантажний Transit. Серед переваг нового Transit – підвищена ефективність дизельного двигуна 1.5 EcoBlue, який тепер може працювати на біопаливі, дивіться також Ford Transit ціна.

Ford Transit Connect особливості 1T

Особливості Ford Transit Connect, безперечно, цікаві. Невеликий фургон Ford тепер може запропонувати до 2501 кг загальної маси зі збільшенням вантажопідйомності до 982 кг, що на 79 кг більше, ніж попередні версії, без шкоди для універсальності та паливної економічності.

Для цього були оптимізовані конфігурації коліс і шин на 1-тонному фургоні Ford Transit Connect і видалено подвійне пасажирське сидіння (яке, як і раніше, доступне як опція для похідних автомобілів з нижчою GVM).

У лінійці силових агрегатів представлені дизельні двигуни EcoBlue 1.5 потужністю 100 або 120 к.с. з шестиступінчастою механічною або автоматичною коробкою передач.

Transit Connect покращив ефективність та корисне навантаження

Найпопулярнішою моделлю Transit Connect є Trend L1, яка тепер з оновленим 120-сильним двигуном EcoBlue 1.5 та шестиступінчастою механічною коробкою передач забезпечує паливну економічність 4,1 л/100 км та 109 г/км викидів CO2 за стандартом NEDC (5,1 л/100 км, 134 г/км (WLTP).

На новому легкому комерційному автомобілі Blue Oval нові шини з низьким опором коченню також сприятимуть оптимізації витрати пального.

Так біопаливу

У випуску 1-тонного Ford Transit Connect оголошується, що американський виробник схвалив використання гідроочищеної олії (HVO) на всіх дизельних версіях 1.5 EcoBlue.

За словами Ханса Шепа, генерального директора підрозділу комерційних автомобілів Ford of Europe, Transit Connect вже дуже популярний серед автопарків по всій Європі, а останні поліпшення роблять його ще більш привабливим. Зниження викидів та витрат на паливо разом із збільшенням корисного навантаження допоможе автопаркам перевозити більше вантажів або встановлювати додаткове обладнання, завжди зберігаючи при цьому максимальну ефективність».

Незабаром буде встановлення титану

Blue Oval планує найближчим часом запустити Titanium, нову високопродуктивну версію Transit Connect, призначену для окремих ринків.

Преміальний дизайн і оснащення для тих, хто хоче «виразніший» і більш «автомобільний» автомобіль. Коротше кажучи, йдеться про 16-дюймові легкосплавні диски Sparkle Silver, зовнішні дзеркала, дверні ручки і бічні молдинги в колір кузова, підігрів сидінь, автоматичні фари і двірники з датчиками дощу.