Поради щодо вибору Мазди 6

Чимало українських автомобілістів перед придбанням нової Mazda 6 цікавляться питанням, наскільки ідеальною є модель і які недоліки варто враховувати при її покупці? Щоб розібратися в цьому питанні, важливо вивчити всі зміни, які зазнав транспортний засіб за останні роки. Додатково варто приділити увагу дослідженню переваг та недоліків машини.

Позитивні якості автомобіля

Автомобіль відрізняється оригінальним зовні привабливим дизайном, властивим японському виробнику. Плавність форм і модна зовнішність притягують погляди оточуючих. Крім цього авто виділяється такими перевагами:

Високі показники надійності та безпеки, а також тривалий експлуатаційний ресурс.
Економне споживання пального – в ідеальних умовах на трасі до 6 л та у місті в зимовий період до 13 літрів.
Простота керування за будь-яких дорожніх умов. У керованості Mazda лідирує серед найближчих конкурентів.
Хороші показники динаміки під час розгону.
Комфортний та функціональний внутрішній простір. Використання в обробці натуральної шкіри створює враження бізнес-класу.
Різні варіанти комплектацій, що постачаються в Україну.
Вигідно купити Mazda 6 допоможе AUTO.RIA, який сміливо можна зарахувати до лідерів серед сайтів автомобільної тематики. Тут зібрали колосальну базу нового та уживаного транспорту, завдяки якому щодня реалізується понад 1000 машин. Тут кожному автолюбителю вдасться підібрати оптимальну комплектацію Mazda. Це стало можливим завдяки зручним функціям пошуку з різними корисними налаштуваннями.

Негативна сторона машини

Купуючи нову Мазду, автомобіліст, що поважає себе, зобов’язаний оцінити її основні недоліки:

слабке головне освітлення, що завдає дискомфорту в нічний час доби;
мінімальний кліренс, що ускладнює керування авто в зимовий сезон;
недостатній рівень звукоізоляції салону;
схильність кузова автомобіля до утворення корозії.
Але, незважаючи на всі недоліки при правильному догляді та регулярному технічному обслуговуванні, автомобіль здатний пропрацювати досить довго без поломок.

Особливості технічного обслуговування авто

Планове техобслуговування нової машини має включати такі заходи:

регулярний контроль рівня технічних рідин водієм;
проходження ТО у сервісному центрі згідно з регламентом;
зміст кузова авто у чистому стані.
Враховуючи, що новий автомобіль знаходиться на гарантії обслуговування, необхідно проводити тільки в спеціалізованих сервісних центрах.

Нюанси заміни технічних рідин

Звичайно частота заміни моторного масла залежить від особливостей експлуатації транспортного засобу. Виробник рекомендує міняти технічні рідини кожні 15000 км пробігу. Частота заміни мастильного матеріалу залежить від стану:

паливного фільтра;
повітряного фільтра;
масляного фільтра.
Шістка, що прийшла на зміну Mazda 625, зазнала кардинальних змін в іміджі. Від сімейної машини залишилися лише спогади. Сьогодні це спортивне авто зі зручним та містким салоном. Машина відрізняється від попередників покращеними ходовими показниками, технічними характеристиками та чудовим екстер’єром.

Робимо висновки

З вище розглянутої інформації можна дійти висновку, що купуючи нову Mazda 6, ви отримуєте автомобіль, над удосконаленням якого працювали кращі японські інженери, усунувши більшість недоліків попередників. Загалом авто вийшло надійним та зовні привабливим. Це гідний представник японського автопрому в ідеальному співвідношенні ціни та якості.