Вугільні грилі: перетворення процесу приготування їжі в гастрономічну подорож

Вугільні грилі являють собою спеціальні пристрої, призначені для приготування продуктів на відкритому вогні, розпаленому за допомогою вугілля чи дров. Висока температура в середині таких конструкцій забезпечує не тільки інтенсивне підсмажування їжі, а й її особливий смак та аромат, виникаючий під час горіння вугілля. 

Насолоджуватись стравами, приготовленими за допомогою таких грилів, можна як у дворі свого будинку, так і під час відпочинку на природі. В інтернет-магазині компанії «Грілпоінт» за посиланням https://grillpoint.com.ua/grili/ugolnye-grili/ представлені різні моделі зазначених приладів. Всі вони відповідають високим стандартам якості та безпеки, що підтверджується діючими сертифікатами. Завдяки ефективній роботі та простоті конструкції такі пристрої вже давно стали популярними серед шанувальників смачної їжі по всьому світу.

Вугільний гриль Boretti Fratello для відпочинку на природі

Вугільні грилі: їх основні відмінності

Продукти, приготовлені за допомогою зазначених пристроїв, мають автентичний смак та соковитість. Крім того, до переваг вугільних грилів відносять:

  • розігрівання до високої температури, яка ідеально підходить до запікання продуктів;
  • регулювання відстані між вугіллям та решіткою, що дозволяє змінювати температуру та готувати різні страви;
  • в навколишнє середовище не виділяються шкідливі гази, тому такі пристрої вважаються екологічно чистими під час використання вугільних грилів.

У порівнянні з іншими конструкціями ті, що працюють на вугіллі, вважаються доступнішими.

Багато вугільних грилів доповнені ручками або колесами для зручного та легкого переміщення з одного місця на інше. Крім того, серед широкого асортименту таких конструкцій можна підібрати як стаціонарні моделі для домашнього використання, так і невеликі пристрої для подорожей та пікніків.

Вугільний гриль No.1 AIR F50 Rosle

Де вигідно замовити обладнання

На сайті компанії «Грілпоінт» є грилі для будь-яких потреб. Для їх виготовлення використовуються такі матеріали, як нержавіюча або емальована сталь, чавун, кераміка. Кожен з цих матеріалів має свої показники тепловіддачі та довговічності. Стиль приладів також може бути різним, від класичного до сучасного. 

Деякі моделі навіть оснащені бічними столиками, вбудованими термометрами, зручними гачками для тримання інструментів, або сучасними системами очищення. Ціна грилів також може суттєво відрізнятись в залежності від типу їх конструкції, розміру, наявності додаткових функцій та інших факторів.