Калькулятор розмитнення авто

Компанія «Everestbrok» швидко та якісно зробить розмитнення придбаного імпортного транспортного засобу з наступних країн:

Європи;
Польща;
Литви;
Грузії;
США;
Канади;
ОАЕ.

Порахувати вартість розмитнення Ви зможете на калькуляторі розмитнення авто

Процедура розмитнення транспортного засобу із Європи дозволить покупцю безперешкодно експлуатувати його в Україні. Для проведення цієї процедури самостійно доведеться докласти чимало зусиль. Звернувшись до брокерської компанії, можна заощадити і кошти, і час, і нерви. Клієнту миттєво буде прораховано суму витрат з урахуванням акцизу, мита та ПДВ, яка буде потрібна при оформленні всієї документації на ввезений транспортний засіб. При розрахунку будуть застосовані лише найвигідніші для Вас тарифи, з урахуванням усіх законодавчих змін, що існують на дату ввезення.
Грамотно налаштований калькулятор прорахує для Вас точну суму митних платежів, які вам доведеться заплатити, із застосуванням актуального на дату розмитнення, чинного законодавства на будь-який вид транспорту:
легковий транспорт;
вантажний транспорт;
електротранспорт;
мототранспорт;
тягач.

Грамотні брокери компанії нададуть послуги із заповнення митної декларації, перевірять актуальність та точність усіх застосованих норм за зниженими ставками акцизних зборів на транспортні засоби, що дозволить клієнту не витрачати зайві кошти.
Ставки зниженого акцизу на ввезення одного легкового транспортного засобу для юридичних та фізичних осіб з роком випуску не пізніше 2010 року наведено в таблиці.

№ п/п
Об’єм двигуна, см3
Вид палива
Акциз(EUR/см3)
1
до 1000
бензин
0,102

2
1001-1500
бензин
0,063

3
1501-2200
бензин
0,267

4
2201-3000
бензин
0,276

5
більше 3000
бензин
2,209

6
до 1500

дизельне паливо
0,103

7
1501-2500
дизельне паливо
0,327

8
понад 2500
дизельне паливо
2,209

До легкового автотранспорту належать транспортні засоби:
що мають не більше 9 посадочних місць, включаючи сидіння водія;
посадочні місця встановлені стаціонарно та обладнані ременями безпеки;
наявність дверей з вікнами в обох бокових та (або) в задній частинах кузова;
здійснюють вантажоперевезення та пасажирські перевезення, без додаткових конструкційних змін салону транспортного засобу;
відсутність стаціонарної перегородки, що розділяє зону водія від зони розміщення сидінь для пасажирів;
мають повну масу трохи більше 5 тонн.

Часто виникають сумніви в тому, чи «пікап» відноситься до легкового транспортного засобу, адже він має окремі зони, як для здійснення вантажоперевезень, так і для перевезення пасажирів? Відповідь дуже проста, і при класифікації враховують відсоткове відношення довжини підлоги, що знаходиться під певними зонами автомобіля. Іншими словами, якщо довжина підлоги вантажної частини складає більше 50%, такий транспортний засіб відноситься до вантажного, а менше 50% – до легкового транспортного засобу.
Звертайтеся до брокерської компанії, яка допоможе Вам швидко та якісно оформити всю документацію щодо розмитнення імпортного транспортного засобу!